Lakay

Home sweet home

Huisdieren

Zoals we op de startpagina beschreven hebben, hebben we nogal wat huisdieren. Hieronder willen we graag wat meer over ze vertellen. We genieten alle drie volop van onze bijzondere extra gezinsleden!

Onze huisdieren:

Sjef, ook wel ons eikeltje genoemd.

Heel eigenzinnig en slim, tegelijkertijd ook heel aanhankelijk. Vooral naar onze zoon toe. Gek op spelen, samen met Lowie, maar ook samen met onze zoon. Ook voerpuzzels vindt hij erg leuk en heeft hij meestal zo door.

Ook kattenkwaad uithalen doet hij graag.

KOBUS, ook wel Kobulledokus genoemd. Onze koele kikker, maar wel een heel sensitieve. Gaat ogenschijnlijk lekker zijn eigen gang, maar houdt ondertussen heel goed in de gaten of alles goed gaat met de baasjes.

Lowie of Lowietje,

een heerlijk, gezellig manneke. Altijd graag in de buurt, maar kan ook echt genieten van buiten in de tuin ravotten met onze Sjef.

Ook is hij gek op de kittens die we opvangen, zo mooi om te zien. Hij zorgt voor ze, leert ze de regels van de katten en speelt, o zo voorzichtig, met ze.


KAREL, ook wel Kareldeparel genoemd. Onze clown, ons zonnetje in huis, onze eeuwige pup, heerlijk eigenwijs zoals een bulletje hoort te zijn, soms een beetje een watje en o zo dikke vriendjes met Kobus.

Aquarium

Eén van Davids' grote hobbies :)

Op dit moment zitten er vissen in die we in het najaar gekocht hebben en in het voorjaar de vijver in mogen.


Vijver

Een mooie en gezellige aanvulling in onze tuin. Naast diverse vissoorten woont er ook een stel kikkers in die op zomeravonden altijd een mooi concert geven.

En dan nog onze zes Wyandotte krieltjes. Deze gezellige dames zijn graag bij je in de buurt, rustig en aanhankelijk. Je kan ze erg verwennen met lekkere etensresten. En ze leggen heerlijke krieleitjes!