Lakay

Home sweet home

Post

Ik ben gek op leuke post! Zowel om te krijgen als om te versturen!


Sinds een aantal jaar doe ik dan ook aan Postcrossing. Bij Postcrossing kan je een adres aanvragen, waar je dan een ansichtkaart naartoe stuurt. Dit kan een adres van over de hele wereld zijn! Zodra jouw kaart is aangekomen, krijgt iemand anders op de wereld jouw adres en krijg jij een kaart toegestuurd.

Het is zo leuk om met enige regelmaat een leuk kaartje in de bus te vinden! En er zijn zoveel verschillende, leuke, mooie, grappige, lieve, prachtige kaarten!

Ook op facebook zijn meerdere postcrossing groepen te vinden. Mogelijkheden te over om weer eens wat meer met analog post te doen in plaats van digitale ;)


Het enige jammere is dat PostNL de porto steeds duurder maakt, waardoor ik de laatste tijd toch minder ben gaan versturen, anders wordt het wel een erg dure hobby ;)

Mocht iemand nog eens ansichtkaarten of postzegels overhebben, daar zeg ik geen nee tegen!

Freubelen

Freubelen is zo leuk! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, het is heerlijk ontspannend om te doen en ook nog eens leuk om anderen te verrassen met je kunstwerkjes.


Op het moment doe ik vooral veel met papier, inkt, verf, tapejes, lintjes, stansjes, stempels en meer. Daar maak ik kaarten, Project Life kaartjes (een soort scrappen, maar dan anders) en nog veel meer van. Ook doe ik af en toe mee aan diverse Round Robins (met een klein groep naar elkaar een bepaald soort knutsel sturen). Ik kan er heel veel over vertellen, maar ik kan het ook gewoon laten zien :)

Kittenopvang

Voor het dierenasiel in Ede zijn wij gastgezin voor kittens, en heel af en toe een pupje. Dit vinden wij ontzettend leuk om te doen. Het is intensief, veel werk, maar je krijgt er veel voor terug. Ik blijf het zo mooi vinden om kittens met een socialisatie achterstand op te zien bloeien naar gezellige, plaatsbare kittens. Ik hoop dit nog vele jaren te mogen blijven doen!